Fair Trade B2B Inkoopcentrum

Bij Centrum Mondiaal kunt u al uw fair trade inkopen doen. Het proces ziet er bij ons als volgt uit:

  • Bij binnenkomst krijgt u een Scan-en-Go scanner. Als u producten heeft uitgekozen kunt u deze scannen. De scanner verwerkt automatisch eventuele kortingen.
  • Alles uitgezocht? Dan kunt u naar de kassa met uw producten en uw scanner.
  • De scanner wordt vervolgens bij de kassa uitgelezen. Het kan zijn dat we een steekproef uitvoeren op uw aankopen. Dit gebeurt incidenteel en we hebben geen invloed op welke bestelling uitgekozen wordt voor een steekproef.
  • U ontvangt uw factuur en pakbon direct bij de kassa.
  • U kunt uw producten verder inpakken in onze inpakruimte op de begane grond. Daar is voldoende verpakkingsmateriaal aanwezig zodat u uw items veilig kan vervoeren.
  • U bent klaar met het inkopen bij Centrum Mondiaal!

Goed om te weten

Weet u van tevoren dat uw bestelling minstens €750,00 (ex. BTW) zal zijn,  dan kunt u ervoor kiezen uw bestelling verzendkostenvrij op te laten sturen. In het geval van opsturen ontvangt u een andere scanner dan wanneer u ervoor kiest om de items zelf mee te nemen. Wanneer gekozen voor verzending, is het uiteraard niet mogelijk om de items dezelfde dag mee te nemen.

Als de totaalwaarde van een bestelling onder €750,00 (ex. BTW) is en u deze toch graag wilt opsturen, zullen er verzendkosten en administratie kosten worden berekend. Voor deze kosten kunnen geven we alleen een schatting, omdat het bedrag gebaseerd wordt op het aantal dozen/pallet dat verzonden word. Uiteraard verpakken we uw bestelling zo economisch mogelijk.

Neem contact met ons op

Vragen? Vul hier je gegevens in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Not readable? Change text. captcha txt