Fair Trade B2B Inkoopcentrum

In het Mondiaal inkoopcentrum kunt u al uw fair trade inkopen doen.

Bij binnenkomst krijgt u een Scan-en-Go scanner. U kunt de producten uitkiezen die u in wilt kopen en deze scannen. De scanner verwerkt automatisch eventuele kortingen. Als u klaar bent met scannen kunt u naar de kassa met uw producten en uw scanner.
De scanner wordt bij de kassa uitgelezen. Het kan zijn dat we een steekproef uitvoeren op uw aankopen. Dit gebeurt incidenteel en we hebben geen invloed op welke bestelling uitgekozen wordt voor een steekproef.

U ontvangt uw factuur direct bij de kassa, alsook de pakbon.

U kunt uw producten verder inpakken in onze inpakruimte. Daar is voldoende verpakkingsmateriaal aanwezig.

Weet u van tevoren dat uw bestelling minstens €750,00 (ex. BTW) zal zijn dan kunt u ervoor kiezen uw bestelling verzendkostenvrij op te laten sturen. In het geval van opsturen ontvangt u dan een andere scanner en waarmee u eenvoudig scant en de producten zelf niet hoeft te pakken.

Let wel, het is niet mogelijk om deze bestelling dan dezelfde dag mee te nemen.

Indien de totaalwaarde van deze bestelling onder €750,00 (ex. BTW) is zullen er verzendkosten en administratie kosten worden berekend. Voor deze kosten kunnen we u dan alleen een schatting geven daar we het precieze bedrag baseren op het aantal dozen/pallet dat verzonden wordt. Uiteraard verpakken we uw bestelling zo economisch mogelijk.

Over ons showroom
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt