Huidige COVID-19 situatie in India – Uit je steun!

Inmiddels is de pandemie al enige tijd aan de gang en treft het ons allemaal. Onze producent Tara Projects deelt diverse pakketten uit (zoals voedselpakketten en hygiënepakketten) om de lokale bevolking te kunnen ondersteunen waar mogelijk.

Derde golf
Momenteel is er India sprake van een derde golf en zijn de ziekenhuizen en gezondheidscentra weer overvol. Er zijn meer dan 2000 sterfgevallen alleen gedurende afgelopen weken en dit loopt alleen maar op. Dit zijn tevens alleen nog maar de aantallen die geregistreerd zijn, volgens Tara Projects zijn er echter veel meer besmettingen en sterfgevallen dan officieel bekend. Daarom blijft de nood voor hulp groot!

We zijn dan ook erg dankbaar voor de donaties die we tot nu toe van diverse Wereldwinkels en particulieren hebben ontvangen, maar we hopen er nog veel meer te kunnen ontvangen zodat nog meer mensen geholpen kunnen worden.

Jouw bijdrage!
Wil je graag je steun uiten en heb je daarbij bijvoorbeeld als Wereldwinkel aan het eind van het jaar extra te besteden? Voel je vrij om een bijdrage te leveren.

Je kan een gewenst bedrag storten op NL78INGB0008148556 op naam van CM Diensten onder vermelding van ‘Inzamelingsactie India’.

Ook is het mogelijk om via het platform GoFundMe een bijdrage te leveren.
Klik hier om naar de inzamelingspagina te gaan.

Dank je wel!

 

Neem contact met ons op

Vragen? Vul hier je gegevens in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Not readable? Change text. captcha txt