Sarana - Cotton Ball Lights

SARANA

Sarana biedt een zeer breed scala van woonaccessoires en cadeauartikelen In onze collecties staat het samenbrengen van trends en verschillende culturen centraal. Wij geven onze cadeauartikelen en woonaccessoires zelf vorm. In onze collecties staan het samenbrengen van trends en verschillende culturen centraal. Hierdoor ontstaan eerlijke, unieke producten die tegelijkertijd passen in een modern interieur. Onze producten worden verkocht aan detaillisten zoals  Wereldwinkels en cadeau- en woonwinkels in Nederland, België en Duitsland.

Saranan - Manden
Sarana - Servies Midnight Blue

Hoewel iedereen in onze industrie werkt door idealisme, is de markt zelf niet zeer geavanceerd. Persoonlijk zijn we altijd op de uitkijk voor ontwikkeling; Hoe kunnen we onszelf verbeteren, hoe kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn? Jarenlang werken we eraan, het professionalisme te brengen, de fair trade markt naar een hoger niveau te tillen zodat we ook voor andere consumenten en bedrijven interessant zijn. Vooral in de afgelopen jaren zien we een aanzienlijke groei. Bijvoorbeeld is Sarana het eerste bedrijf in het jaar 2008, waar de scanning systeem in de fair trade werd geïntroduceerd.

We zien het als een persoonlijke uitdaging, het imago van fair trade-producten te veranderen en vergroten van de toegankelijkheid van duurzaamheid. Door in te spelen op de trends en behoeften van de klant, is het steeds makkelijker voor onze klanten om fair trade assortiment door te voeren in hun winkels.

Het doel van onze werkwijze is het verhogen van de levensstandaard van de lokale bevolking en het versterken van de capaciteit van de plaatselijke ondernemers. Wij houden toezicht op factoren zoals arbeidsomstandigheden, milieubeleid, capaciteitsversterking en eerlijke prijzen. Tevens dragen we onze kennis van de Westerse markt over op de producent, in de vorm van adviezen of productontwikkeling.

Sarana streeft hierbij naar het opbouwen van een duurzame handelsrelatie.

Exposant Sarana is WFTO gecertificeerd.

Terug naar het overzicht

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt