Lachende boeddha's

Onze showroom

Onze producten kunt u bestellen bij ons inkoopcentrum in Culemborg of  op onze webshop. Deze vindt u door hier op te klikken. Bij uw eerste bezoek aan Mondiaal vragen wij u een bewijs van inschrijving van de Kamer van Koophandel mee te nemen. Onze verkoopmedewerkers melden u aan en daarna kunt u gemakkelijk de producten inkopen met het klantgerichte scan-and-go systeem.

Tijdens het winkelen kunt u de gastvrijheid van Mondiaal ervaren onder het genot van een kopje koffie of een kom soep. Schuif aan bij de grote boomstamtafel en maak een praatje met collega inkopers. Bij ons vindt u de producten van de volgende importeurs: Dakini, Ecostory, Nepalaya, Pakilia, Sarana, Sawahasa, Yoko Meshi en 2 Mothers.

Meer over onze exposanten >

De producten bij Mondiaal hebben allemaal hun eigen verhaal. Deze verhalen delen we graag met u, zodat uw assortiment uitgebreid kan worden met eerlijke producten met een bewezen fair trade achtergrond. De importeurs bij Mondiaal zijn in het proces om provisional member of guaranteed Member van de World Fair Trade Organisation (WFTO) te worden . Zo weet u dat uw product ook echt op een eerlijke manier is geproduceerd.

Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Bel of stuur ons gerust een mailtje bij vragen en/of opmerkingen.

Houten uiltjes
Balinese offermandjes
Schelpenbol lamp
Neem contact met ons op

Vragen? Vul hier je gegevens in en we komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Not readable? Change text. captcha txt